REYBAR

 Chocolates Reybar byla založena v roce 1950 v Palma de Mallorca, kdy byl patentován proces přípravy čokolády parní tryskou espresso kávovarů.

Začali jsme v malém obchodě o rozloze 125m2, který prodával své výrobky pouze na Baleárských ostrovech.

Postupem času se rozšířil prodej do zbytku Španělska. Od roku 2012 se výroba přestěhovala do Barcelony.

Bez lepku

 

Bez konzervantů

 

Bez barviv

 

 

, bez laktózy

 

 

PRODUKTY

Speciální formát jednotlivých sáčků pro kavárny, bary a další gastronomická zařízení. Dobře viditelné na baru nebo vedle kávovaru a se speciálním výsekem, které umožňuje pohodlné a rychlé vyjmutí sáčků.

 Traditional - tmavá čokoláda
40 ks v balení

Příprava:
Na přípravu jedné porce použijeme 120ml mléka, ve kterém rozpustíme 1 sáček Reybar horké čokolády. Chcete-li si užít veškerou chuť a vůni čokolády, musí být vařena na požadovanou hustotu.  Obvykle když začíná vařit, je čokoláda v optimálním bodě.  
Lze ji připravit na parní trysce kávovaru nebo v mikrovlnné troubě.

Bílá čokoláda
40 ks v balení

Příprava:
Na přípravu jedné porce použijeme 120ml mléka, ve kterém rozpustíme 1 sáček Reybar horké čokolády. Chcete-li si užít veškerou chuť a vůni čokolády, musí být vařena na požadovanou hustotu.  Obvykle když začíná vařit, je čokoláda v optimálním bodě.  
Lze ji připravit na parní trysce kávovaru nebo v mikrovlnné troubě.